Het Retro Behang van Roomblush

retro behang

Terug naar de jaren ’70. Behang mocht alle kleuren hebben en moest ten allen tijde een opvallend en overmaats herhaald motiefje hebben. Dankzij het retro behang van Roomblush is het jaren ’70 weer helemaal terug. Er zijn verschillende kleuren en motiefjes beschikbaar maar het hoofdidee is dat het gewoon enorm flashy is en keihard opvalt. Wij zijn alleszins al helemaal weg van dit coole retro behang.

retro behangpapier

Echt helemaal vintage en helemaal cool. Maar daarenboven heeft het ook een beetje de Scandinavische tint waar iedereen het tegenwoordig over heeft. Zo combineer je het beste van vroeger met het beste van nu. Je ziet maar, met retro komt eigenlijk gewoon alles opnieuw steeds terug.

Retro vliesbehang

Wat het nu wél is en vroeger meestal niet, is vliesbehang. Dat merk je niet direct als je het ziet, maar doordat de achterzijde eigenlijk een vlies is en de voorkant vinyl, gaat je behangpapier stukken langer mee. Het vinyl is minder vatbaar voor verkleuring.

Het beste moet, zoals altijd, nog komen: Met het vliesbehang lijm je de muren in en niet het behang zelf. Véél eenvoudiger om te doen dus.

Ook voor de kinderkamer

Dankzij de leuke motiefjes is het behang van Roomblush ook erg kindvriendelijk. Wil je dus een leuke vintage kinderkamer ontwerpen, dan is dit behang zeker ook iets voor jou. Of misschien gewoon de kinderhoek. Ze houden echt wel van dit kleurrijke behangpapier!

Leave a comment

Your email address will not be published.

*